Category Archives: Uncategorized

Billigt men godt

Det er ikke altid at pengene siger god for dyre designer varer. Når det sker, så er H&M altså guld værd. Jeg synes tit jeg finder fede outfits derinde, og om ikke andet, så kan man uden problemer sagtens finde nogle accesories der pifter et dyrere outfit endnu mere op. Jeg kan ikke gå på en shopping tur, uden at have rundet butikken. Det er ikke altid jeg køber noget, men ofte falder der altså minimum et tørklæde eller en taske med i shoppingkurven. Desuden har jeg nyligt opdaget, at de i H&M sælger verdens mest komfortable cowboybukser. De er slim-fit, højtaljede og med stretch, så de sidder bare præcis som de skal. Faktisk sidder de så godt, at jeg er super træt over ikke at have opdaget dem tidligere. Designer besat som jeg er, har jeg altid bildt mig selv ind, at det kun var de lidt dyrere mærker, der lavede cowboybukser der sad ordentligt. Men.. Det er hermed modbevist for mit vedkommende!

Dating mode…

Jeg har en veninde som i den grad er desperat efter en ny date. Hun er næsten lige kommet ud af et forhold, og savner nu en såkaldt rebound. Jeg mødtes med hende her for et par dage siden, hvor vi først tog ud for at shoppe for derefter at sætte os på en hyggelig lille cafe for at sludre lidt. Her fortalte hun mig om hendes Tinder oplevelser so far. Altså jeg har selvfølgelig hørt om Tinder – hvem har ikke det? Men jeg havde alligevel aldrig rigtig troet at mine veninder ville falde for den. Måske er det bare en fordom jeg har, jeg har jo aldrig selv givet mig i kast med den, ikke desto mindre, er min tanke omkring det, at det er helt absurd overfladisk. Slet ikke noget for mig, faktisk.

Nå, men min veninde var begejstret. Hun havde allerede “mødt” tre fyre som hun skrev heftigt med. Og – hold nu fast – den ene af dem skulle hun mødes med umiddelbart efter vi var færdige med vores shoppe/hyggetur… Jeg har endnu ikke snakket med hende for at høre hvordan det gik, men jeg kunne ikke forestille mig at hun svæver på en lyserød sky – for så havde hun da ringet – havde hun ikk???

Hvad siger I? Er I for eller imod Tinder???

Tinder_logo

Chanel

Jeg elsker Chanel! Især make-up produkterne. For det første er de super lækre at se på – hvilket jo bare er fantastisk, når man står der med veninderne, og de kigger misundeligt ned i tasken på den sorte Chanel blush… Derudover er produkterne altså også bare virkelig lækre. Jeg har selv en skøn foundation, en blush, læbemarkør, mascara og pudder – og jeg er bestemt ikke færdig med at samle endnu… De flotte neglelak som findes er jo også bare et musthave – især her til efteråret. Min personlige favorit er denne mørke lilla;

chanel

Det fede ved neglelak er, at det er make-up, som man kan have på i alle situationer. F.eks. når man er ude og løbe.. Jeg har netop shoppet nyt løbetøj der matcher i farven på www.sportamore.dk. Nu skal jeg så bare ned i Magasin og finde selve lakken – og så er jeg top-lækker-chanel-motionist…

Ole Yde!

Nu er Danmark nok et lille land, men alligevel har vi nu ingen problemer med at begå os på den internationale modescene. Jeg elsker at finde outfits, kjoler og tøj generelt, som har en dansk designer bag sig, for der er et eller andet særligt over følelsen af national stolthed, som man kan udtrykke på så fin en måde, som at klæde sig i det. 

En af de helt store danske designere, er Ole Yde, som vinder mere og mere respekt og popularitet. Han er kendt som værende en af Prinsesse Marys yndlings designere, og hun er set i hans kollektioner ved flere lejligheder.

Også Kronprinsesse Mary er set i design af Ole Yde;

 
Men det er ikke kun herhjemme, at Ole Yde har opnået anerkendelse og succes, for første gang nogensinde, afholdt et dansk kvinde mode brand show ved modeugen i Paris! Ole Yde var manden bag showet, og det blev en stor succes. Havde jeg råd, ville jeg bestemt investere i en beklædningsdel fra Ydes kollektion, MEN desværre ligger priserne i den dyrere ende af prisskalaen, og der er nok en grund til at man mest ser kendte og kongelige i hans kollektioner. 

Se en video af kollektionen, som Yde fremviste i Paris lige her!

2014 Oscar show!

 

I nat skete det – årets Oscarfest løb af stablen i nat! Desværre holdt jeg mig ikke vågen til at se det live, men der er jo heldigvis masser af billeder overalt på nettet, så jeg går alligevel ikke glip af de største øjeblikke og fineste kjoler.

Noget af det der er blevet vist maaange gange, er Jared Leto’s fantastiske tale, hvor han får takket de rigtige, men også får sendt en tanke til Ukraine og Venezuela, og slutter af med at dedikere prisen til de 36 millioner mennesker der har tabt kampen mod AIDS! Smukt.. og så ser han jo også bare fantastisk lækker ud som han står der med sit lange mørke hår og skinnende bambiøjne! Dejlig mand.

Ellen DeGeneres gjorde det eftersigende forrygende som vært for årets show! Jeg er vild med damen, og hun var en af grundene til at jeg virkelig gerne ville have holdt mig vågen i år! Hun er så naturlig, charmerende og jordnær – og så er hun bare skide skæg! Jeg har set en del klip fra hendes små finurligheder i løbet af showet i nat, og det sjoveste, er hendes selfie billede! Med Merryl Streep, Jared Leto, Jennifer Lawrence, Brad & Angelina som bare nogle af de kendte i billedet, fik hun taget årets bedste selfie, der blev delt 300.000 gange i løbet af bare et kvarter, og i skrivende stund, er blevet delt mere end 1.600.000 gange på Twitter. Dete r da sjovt. Og skulle vi så ikke bare allesammen droppe de skide selfier nu? Det kan ikke gøres større end dette! (Well Thornings berømte selfie kommer godt derop af, men jeg synes stadig Ellen vinder!) 

Af kjolerne, må mine personlige favoritter være Cate Blanchett’s nude drømmekjole, Lupita Nyong’o’s blå champagnekjole, Kerry Washington’s lilla elegante kjole der var et perfekt fit til hendes gravide mave. Der var mange andre flotte kjoler, og jeg er slet ikke færdig med at kigge!

Det bliver ikke en særlig produktiv dag i dag!!