Category Archives: Misc

Tøj til en lille uge i Paris

Skal du til Paris her til sommer? Det skal jeg! Jeg glæder mig helt vildt, og er allerede begyndt at pakke. Faktisk skal jeg af sted lige om lidt, nemlig d. 30. Maj. Det er lige om hjørnet, om 3 dage at jeg skal det. Ikke nok med, at jeg skal af sted lige om lidt; vejrudsigten er ikke den bedste… Det gode vejr vi havde tidligere i maj har ikke rigtig fuldt med. Øv.

Jeg rejser derfor med lange bukser, som for eksempel de her grå, højtaljede super bløde stretch-bukser. Jeg købte dem for et par uger siden, og de vil gå rigtig godt til læderjakker og nogle flotte strikkede halstørklæder tror jeg.

For at kunne klare kolde morgener og varme eftermiddage, pakker jeg tøj så jeg kan klæde mig på i flere lag. Det er det bedste tip, jeg kan give jer! Så jeans med en skjorte og en sweater udover, halstørklæde og en god jakke giver dig muligheder for at holde dig varm, men også for at tage jakke, tørklæde og sweater af hvis solen beslutter sig for at kigge frem.

God sommer!

rejser

Jeg stener i dag…

…og derfor har jeg fundet denne sjove video, som jeg egentlig synes er ret fascinerende. Jeg kan ihvertfald nikke genkendene til mange af de eksempler, som bliver vist deri. Hvad med Jer?

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/NeUmnwtBFqQ” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Hamrende utrendy!!!!

I know, dette indlæg har ikke en  kæft med mode at gøre med bloggens egentlige fokusområde; men det er lidt vigtigt i mit liv lige nu! Jeg har en lille skøn Fiat som er stået totalt af!

Fiat 500

Jeg er generelt dybt afhængig af den, så det nærmer jeg noget katastrofalt! Heldigvis har jeg en god kammerat, som er lidt af en bilnørd…. han har tilbudt at fikse det, der er galt. Det eneste jeg skal gøre, er at bestille de billige reservedele til biler fra Skruvat – som ifølge ham skulle være det bedste sted at bestille sådan noget. By the way, har jeg fortalt Jer om min drømmebil? Jeg kan sagtens se mig selv køre derudad med vind i håret i sådan en sag!