Category Archives: Makeup

Vinterens accessories.

Kalenderes siger det stadig er vinter – men egentlig er det jo slet ikke så koldt længere (desværre siger jeg) og det siger jeg, fordi jeg liiige har fået det mest fantastiske uldtørklæde fra Moss Copenhagen. Ulempen ved den her varme vinter er at tørklædet bliver utroligt varmt – faktisk for varmt! Hvem havde troet det i den danske vinter?

Mørk mat læbestift

Men nu når jeg ikke kan gå så meget uden mit nye tørklæde! Så har jeg være i H&M og besøgt deres beauty afdeling – hvilket virkelig kan anbefales! Jeg fandt den flotteste vinter-læbestift – Lennox Rouge hedder den og den er fantastisk mørk og mat – hvilket jeg syntes giver en virkelig god effekt! Og det er klart et look jeg vil dyrke her i de resterende vintermåneder!

Christian Diors nye foundation og CC primer :)

Jeg er nyforelsket og så i Dior!

Diorskin Airflash Spray Foundation

Er lige kommet på markedet! Det er en ultralet foundation, som spraymaler dit ansigt til perfektion. 

På få sekunder kan du med denne mist foundation komme til at ligne en supermodel! Jeg lyver ikke! Den sidder simpelthen perfekt og giver en silkeblød og helt fantastisk hud. 

Hvis du gerne vil have en lettere finish, kan du bare bruge din Kabuki børste til at fordele din makeup eller du kan lægge mere på, der hvor du vil have full coverage! 

Du kan også bruge den på benene! Hvis du lige synes, de trænger til lidt foundation, men hold da op hvor kan man bruge den op hurtigt så.

Du kan købe den hos Sephora!  

Dior foundation

Airflash Foundation fra Dior

Airflash CC Primer – Radiance Booster Color Correcting Primer

Er min anden nye yndlingsting! Det er også en spray, som giver dig det helt perfekte underlag til ovennævnte foundation! Den er totalt magisk! Hvis du har en mat hud, så kan du få et mere dewy look med denne CC primer! Det er simpelthen den perfekte stat på din makeup – og formulaen er så god for din hud med mineraler og hyluronic acid til at udglatte og fugte huden – og så holder din foundation også mega meget længere! Åh jeg elsker Dior – næsten lige så meget som Chanel! 😉