Category Archives: Closet

September top 3

Egentlig har jeg haft et helt andet slags indlæg i tankerne til denne måneds blogindlæg, men jeg synes det her kunne være sjovt at prøve noget nyt. Jeg er i sær spændt på at se, hvad I derude siger til det i kommentarerne! :)

Jeg har nemlig lavet min september top 3 over tøj, jeg har nydt rigtig meget i denne måned (og sidste). Nu hvor det har været så varmt, er tingene på listen noget, der sagtens kunne gøre sig gældende i august og juli måned også!

  1. Denne blonde-top/ bralette fra Vila
  2. Helt enkel, hvid t-shirt fra Message i super lækker kvalitet
  3. Pastel-blå denimshorts, der minder lidt om disse fra H&M

Det er nogle helt enkle stykker tøj, som jeg har kunnet bruge sammen, og i mange andre forskellige tøj-kombinationer i ugernes løb. Hvad er dine egne yndlings-ting fra garderoben denne september?

garderboe

Nytårskjolen

Det er snart tid til den fest, som alle ser frem til hele året – nytårsfesten. Og med til den hører selvfølgelig også nytårsoutfittet, jeg er måske en smule biased, for jeg syntes jo at man kun kan have en kjole på (eller nederdel, hvis det er absolut nødvendigt). Lige præcis til nytårsfesten, så syntes jeg sagtens man kan gå all out på glimmer, pailletter og farver. Men selvom det hele skal være glimmer, fest og farver så kan man også sagtens finde en kjole der f.eks. efterlader lidt ekstra plads til den lækre nytårsmad. Denne slå-om kjole fra nelly er et glimrende bud på en lidt mere afslappet glimmerkjole. Man kan også gå lidt vildere til projektet og læg alle kræfter i guld og mønster. Det lyder måske lidt overvældende, men jeg syntes resultatet virker godt og bliver til en fantastisk fest af en kjole. Bud på nytårskjolen

Mange af hjemmesiderne har lige for tiden fokus på netop kjolerne til nytårs- og julefesterne, så der er masser af inspiration at hente, så det bliver utroligt nemt at finde lige præcis den kjole man syntes der skal sætte prikken over i’et på din fest.

Efterårets absolutte musthaves

efterårsmode

Bladene skifter farve og selvom det regner og blæser og er alt for koldt, så er det igen tid til at trække de lækre striktrøjer og støvler frem fra skabet! Der er nogle ting som du bare MÅ have i din garderobe til ethvert efterår i dit liv. Den første ting er en rigtig lækker højhalset trøje, den slags som faktisk sidder tæt til halsen, for det giver lidt en Steve Jobs-vibe OG holder dig ekstra varm. På de dage hvor du ikke går i en højhalset trøje, så fuldend dit outfit med en trendy choker. Sidst men ikke mindst så er støvler over knæet en perfekt måde at holde dig varm og stylish på! Hvad siger du? Hvad er dine absolutte “fall musthaves”?

Desigual <3

Jeg er lidt på udkig efter en frakke i øjeblikket, men udvalget er jo stort, og det eneste jeg er helt sikker på er, at det skal være en der lyser op på en grå og kedelig dag. Frakkedage er for mig alle de dage der ligger mellem den rigtig gode sommer og den hvide vinter, og de dage har vi altså bare rigtig mange af i Danmark.
Nu har jeg førhen været ret vild med spanske Desigual, da deres kendetegn især er masser af krudt på farver og feminine detaljer. MEN der er sket det, at de næsten er blevet lidt for populære, og de karakteristiske mønstre ses efterhånden op til flere gange på en forbipasserende når man går en strøgtur. Pludselig virker deres nye kollektioner heller ikke specielt nye længere, da det hele minder om noget man har set tidligere år.
ALLIGEVEL er jeg faldet over en frakke fra netop Desigual. Jeg er især vil med de sarte blå nuancer, og så ved jeg jo bare af erfaring, at snittet i lige denne frakke er fantastisk og passer perfekt til min figur.
Men.. skulle jeg hellere gå på udkig i nogle af de nyere designeres bud på frakker, i stedet for at falde i fælden med noget man kender, og føler sig tryg ved? Den må jeg lige tænke over til vi ses igen..

des