Hamrende utrendy!!!!

I know, dette indlæg har ikke en  kæft med mode at gøre med bloggens egentlige fokusområde; men det er lidt vigtigt i mit liv lige nu! Jeg har en lille skøn Fiat som er stået totalt af!

Fiat 500

Jeg er generelt dybt afhængig af den, så det nærmer jeg noget katastrofalt! Heldigvis har jeg en god kammerat, som er lidt af en bilnørd…. han har tilbudt at fikse det, der er galt. Det eneste jeg skal gøre, er at bestille de billige reservedele til biler fra Skruvat – som ifølge ham skulle være det bedste sted at bestille sådan noget. By the way, har jeg fortalt Jer om min drømmebil? Jeg kan sagtens se mig selv køre derudad med vind i håret i sådan en sag!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Carolines Closet

#musikfestival på Twitter