Billigt men godt

Det er ikke altid at pengene siger god for dyre designer varer. Når det sker, så er H&M altså guld værd. Jeg synes tit jeg finder fede outfits derinde, og om ikke andet, så kan man uden problemer sagtens finde nogle accesories der pifter et dyrere outfit endnu mere op. Jeg kan ikke gå på en shopping tur, uden at have rundet butikken. Det er ikke altid jeg køber noget, men ofte falder der altså minimum et tørklæde eller en taske med i shoppingkurven. Desuden har jeg nyligt opdaget, at de i H&M sælger verdens mest komfortable cowboybukser. De er slim-fit, højtaljede og med stretch, så de sidder bare præcis som de skal. Faktisk sidder de så godt, at jeg er super træt over ikke at have opdaget dem tidligere. Designer besat som jeg er, har jeg altid bildt mig selv ind, at det kun var de lidt dyrere mærker, der lavede cowboybukser der sad ordentligt. Men.. Det er hermed modbevist for mit vedkommende!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Carolines Closet

#musikfestival på Twitter