Chanel

Jeg elsker Chanel! Især make-up produkterne. For det første er de super lækre at se på – hvilket jo bare er fantastisk, når man står der med veninderne, og de kigger misundeligt ned i tasken på den sorte Chanel blush… Derudover er produkterne altså også bare virkelig lækre. Jeg har selv en skøn foundation, en blush, læbemarkør, mascara og pudder – og jeg er bestemt ikke færdig med at samle endnu… De flotte neglelak som findes er jo også bare et musthave – især her til efteråret. Min personlige favorit er denne mørke lilla;

chanel

Det fede ved neglelak er, at det er make-up, som man kan have på i alle situationer. F.eks. når man er ude og løbe.. Jeg har netop shoppet nyt løbetøj der matcher i farven på www.sportamore.dk. Nu skal jeg så bare ned i Magasin og finde selve lakken – og så er jeg top-lækker-chanel-motionist…

One thought on “Chanel

  1. Mette Madsen

    Hej :) Jeg elsker bare Chanels Hydra Beauty serum – har du prøvet den? Ville bare spørge, fordi du ser ud til at elske Chanel ligeså meget som jeg gør :) Mvh. Mette

    Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Carolines Closet

#musikfestival på Twitter