Desigual <3

Jeg er lidt på udkig efter en frakke i øjeblikket, men udvalget er jo stort, og det eneste jeg er helt sikker på er, at det skal være en der lyser op på en grå og kedelig dag. Frakkedage er for mig alle de dage der ligger mellem den rigtig gode sommer og den hvide vinter, og de dage har vi altså bare rigtig mange af i Danmark.
Nu har jeg førhen været ret vild med spanske Desigual, da deres kendetegn især er masser af krudt på farver og feminine detaljer. MEN der er sket det, at de næsten er blevet lidt for populære, og de karakteristiske mønstre ses efterhånden op til flere gange på en forbipasserende når man går en strøgtur. Pludselig virker deres nye kollektioner heller ikke specielt nye længere, da det hele minder om noget man har set tidligere år.
ALLIGEVEL er jeg faldet over en frakke fra netop Desigual. Jeg er især vil med de sarte blå nuancer, og så ved jeg jo bare af erfaring, at snittet i lige denne frakke er fantastisk og passer perfekt til min figur.
Men.. skulle jeg hellere gå på udkig i nogle af de nyere designeres bud på frakker, i stedet for at falde i fælden med noget man kender, og føler sig tryg ved? Den må jeg lige tænke over til vi ses igen..

des

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Carolines Closet

#musikfestival på Twitter